Vzťahy medzi učiteľmi a žiakmi stredných škôl - Orbánová, Darina
Otázky humanizácie či ľudskosti školy a výchovno-vzdelávacieho procesu, ktoré sú v súčasnosti veľmi aktuálne. Problémové správanie žiakov. Prípadové štúdie zamerané na správanie žiakov v škole i mimo nej. Prípadová štúdia „Tykať či vykať učiteľom?“.