Využívanie IKT vo vyučovaní - Pasiar, Ladislav, 1984-
Tvrdenia na podporu využívania nástrojov informačno-komunikačných technológií vo vyučovacom procese. Možný scenár prijatia technológie vo vyučovaní stredoškolskou triedou. Prípadová štúdia „Byť IKT či nebyť?“.