Kyberšikanovanie a niektoré z jeho prejavov - prípadové štúdie - Pasiar, Ladislav, 1984-
Kyberšikanovanie patrí medzi najzávažnejšie výchovné problémy v súčasnej spoločnosti. Cieľovou skupinou sú najčastejšie ľudia v nižšom veku, žiaci základných a stredných škôl. Terčom tohto fenoménu sú však aj mnohí dospelí jedinci. Niekoľko prípadov s otázkami na riešenie. Prípadová štúdia „Grooming I.“ a ďalšie.