Prípadová štúdia „iná“ orientácia žiaka - Šuláková, Agáta, 1995-
Kvôli absencii školských psychológov je častokrát učiteľ jediný dospelý človek, ktorý má možnosť priamo pomáhať pri riešení problémov svojich žiakov. Zadanie prípadovej štúdie o žiakovi s inou orientáciou.