How Companies Overcome Crisis through the Sharing of Information and Teamwork Performance during the COVID-19 Pandemic - Jankelová, Nadežda, 1966-
Spôsobilosť krízového riadenia, ktorá ovplyvňuje výkon zamestnancov tímov a podmienky v akútnom štádiu krízy počas pandémie. Súvislosť medzi vedením v kríze a výkonnosťou zamestnancov tímov, ktorá je sprostredkovaná zdieľaním informácií, tímovou organizáciou práce a kognitívnou rozmanitosťou a podporou kompetencií krízového manažmentu. Výkonnosť zamestnancov tímov v akútnom období krízy môže byť pozitívne ovplyvnená kompetenciami krízového riadenia zosilnenými zdieľaním informácií a tímovou spoluprácou.