<The> Propensity of SMEs Regarding the Usage of Technology Enabled Marketing Channels: Evidence from the Czech, Slovak and Hungarian SMEs - Vavrečka, Vladimír
Náklonnosť využívania technologických marketingových kanálov zo strany malých a stredných podnikov, ktorá ich núti udržiavať svoje účely z dôvodu ovplyvňovania ich výkonnosti a výnosov. Skúmanie či sa tendencie MSP z rôznych krajín k aplikácii technologických marketingových nástrojov líšia, pokiaľ ide o ich veľkosť a vek. Online dotazník zameraný na náhodne vybraných respondentov, ktorými boli vlastníci-manažéri 1156 MSP z Českej republiky, Slovenska a Maďarska.