Differences in the Values of Financial Indicators Depending on the Reporting System - Lukáč, Jozef, 1991-
Štatistická analýza vybraných ukazovateľov finančnej výkonnosti podnikov, ktoré sa v rovnakom účtovnom období vykazujú podľa národnej účtovnej legislatívy a podľa IAS/IFRS. Štatistické testovanie absolútnych zmien ukazovateľov pomocou Wilcoxonovho testu a t-testu. Skúmanie existencie štatisticky významných rozdielov medzi hodnotami ukazovateľa podľa národnej účtovnej legislatívy a IAS/IFRS.