Impact of Mobile Reading App on Writing Skills of Business English Students - Zamborová, Katarína, 1988-
Kurzy obchodnej angličtiny, ktoré si vyžadujú inovatívne prístupy, aby uspokojili potreby digitálne rodených študentov. Mobilné vzdelávacie aplikácie a ich význam. Pedagógovia, ktorí majú možnosť začleniť do triedy mobilné aplikácie na účelné učenie a rozvoj autonómie študentov. Posúdenie zadania analýzy knihy pomocou aplikácie Blinkist na čítanie a zmeny v chybových vzorcoch medzi študentmi obchodnej angličtiny, ktorí pokračovali výskumným projektom v nasledujúcom semestri.