Iniciatíva pásu a cesty – nové výzvy v projektovom financovaní - Jančíková, Eva, 1960-
Iniciatíva pásu a cesty a domáce finančné reformy. Iniciatíva pásu a cesty a internacionalizácia renminbi a medzinárodné a čínske obchodné banky. Multilaterálne rozvojové finančné inštitúcie.