Čínsko-európske obchodné vzťahy – 40 rokov - Grešš, Martin, 1978-
Analýza vzájomných obchodných vzťahov medzi členskými krajinami EÚ a Čínou od roku 1978. Celkový obchod s tovarom a obchod so službami medzi EÚ28 a Čínou. Vývoj obchodu s tovarom medzi EÚ28 a Čínou. Obchodné vzťahy medzi Slovenskom a Čínou.