Nová právna úprava nájmu poľnohospodárskej pôdy obcou - Tekeli, Jozef
Vysvetlenie najdôležitejších inštitútov spojených s nájmom poľnohospodárskej pôdy obcou. Poukázanie na nový právny režim nájmu obecnej poľnohospodárskej pôdy, ktorý je účinný od 1. mája 2021.