Manažment a verejné zdravotníctvo v makroekonomickom kontexte - Jankelová, Nadežda, 1966-
Poukázanie na vnímanie širšieho makroekonomického a právneho kontextu pri riešení rôznych manažérskych aspektov v zdravotníctve s prienikom do oblasti verejného zdravotníctva.