The 2020 Parliamentary Elections in the Slovak Republic from a Regional Perspective - Horváth, Peter
Analýza parlamentných volieb v roku 2020 v Slovenskej republike z pohľadu regionálnej úspešnosti jednotlivých politických subjektov. Silné a slabé oblasti podpory jednotlivých politických strán, ktoré v celonárodnom meradle získali viac ako päť percent hlasov. Výsledky najúspešnejších politických subjektov na úrovni okresov.