Investorov poháňa e-commerce
Do priemyselných, logistických a kancelárskych nehnuteľností natieklo minulý rok najviac investícií. Príliv kapitálu bude stále pokračovať. Ako koronakríza ovplyvní trendy v segmente kancelárskych nehnuteľností.