<The> Work – Life Balance in the Europe an Union with Focus on Parental and Paternity Leave - Fischerová, Iva
Sociálna politika Európskej únie a smernica Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2019/1158 a Radou z 20. júna 2019 o rovnováhe medzi pracovným a súkromným životom pre rodičov a opatrovateľov a o zrušení smernice Rady 2010/18/EÚ. Vyhodnotenie platnej legislatívy Českej republiky a Slovenskej republiky.