<The> Influence of the Macroenvironment on the Development of the Price of Shared Airbnb Accommodation - Kóňa, Jakub, 1995-
Vzťahy medzi vybranými ekonomickými a sociálnymi ukazovateľmi a priemernou cenou zdieľaného ubytovania Airbnb v hlavných mestách krajín. Použitie štatistických metód korelácie a regresnej analýzy na vyjadrenie vzťahov medzi závislou premennou vo forme ceny zdieľaného ubytovania v krajinách Európskej únie a ostatnými ekonomickými ukazovateľmi makroprostredia a odvetvia cestovného ruchu.