Do the Indicators of Entrepreneurial Ecosystem Show Signs Of Improvement In India, Pakistan, And Bangladesh? Dynamic And Static Comparative Studies Among the Three Entrepreneurial Ecosystems in The Indian Subcontinent - Nandy, Subhashis
Dynamické a statické porovnanie ukazovateľov podnikateľského ekosystému v Indii, Bangladéši a Pakistane na základe najnovších údajov z prieskumu dostupných od spoločností Global Entrepreneurship Monitor a World Bank. Výsledky tejto analýzy ukazujú, že všetky tri krajiny na indickom subkontinente dosiahli v roku 2020 určité zlepšenia vo väčšine ukazovateľov podnikateľského ekosystému. Výsledky neparametrického testu hypotéz ďalej naznačujú, že skóre týchto troch krajín sa významne líši od skóre prvej krajiny na svete - Nového Zélandu v roku 2020.