The Entrepreneurial Lens Toward The 2030 Vision in Saudi Arabia: Jeddah’s Contributions to Regional Growth - Bateh, D.
Krajiny, ktoré majú veľký ekonomický potenciál, ako napríklad Saudská Arábia, v priebehu rokov zaostali v ekonomickom rozvoji v oblasti podnikania predovšetkým z dôvodu nedostatku počiatočného podnikateľského vzdelania, politík a kultúry. Politiky, kľúčoví aktéri a priemyselné odvetvia, ktoré spadajú do oblasti miestneho podnikania v Džidde a jeho vplyvu na regionálny ekonomický rozvoj.