<The> Analysis of Investment into Industries Based on Portfolio Managers - Pavolová, Henrieta
Skúmanie investorov na Slovensku. Správa portfólia je umenie investičných rozhodnutí, smerujúcich k čo najväčšej návratnosti. Preskúmanie rôznych modelov a dosiahnutie cieľov investorov s cieľom maximalizovať ich investície a minimalizovať riziko.