Super-Deduction for Research and Development in Slovak Companies - Jančičková, Lea, 1996-
Analýza štruktúry spoločností uplatňujúcich superodpočet nákladov na výskum a vývoj v Slovenskej republike v rokoch 2015-2018 v nadväznosti na zvýšenie mier superodpočtu. Definície výskumu a vývoja. Prehľad výšky odpočtu na výskum a vývoj (2015 - 2021). Štruktúra subjektov uplatňujúcich superodpočet podľa zamerania a zaradenia zamestnancov do veľkostných kategórií a uplatnenie superodpočtu podľa veľkostnej skupiny.