Sme európsky unikát v absurdnostiach - Petrášová, Michaela
Povinne zatvorené obchody a zákaz predaja nepotravinového sortimentu v otvorených prevádzkach spôsobil obrovské škody nielen pre predajcov, ale aj spotrebiteľov. Iba samotný zákazník vie, čo je jeho nevyhnutná spotreba.