E-commerce na vlne rastu - Petrášová, Michaela
Predaj na internete dosiahol v roku 2020 historické rekordy, internetové obchody rástli aj o desiatky percent. Predajcovia dokázali úspešne zareagovať na novú situáciu. Zákazníci prejavili aj mimoriadny záujem o internetové služby v oblasti zábavy. Otázka, či sa udrží rast aj po zrušení opatrení. Stav e-commerce na Slovensku.