Kontrolný výkaz v roku 2021 - Válek, Juraj, 1981-
Ministerstvo financií SR podľa §78a ods.12 zákona č.222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znp. vydalo opatrenie, ktorým sa ustanovil vzor kontrolného výkazu k dani z pridanej hodnoty. Od 1.1.2021 sa Zákon o dani z pridanej hodnoty dopľňa o pravidlá, kedy sú splnené podmienky opravy základu dane z titulu vzniku nevymožiteľnej pohľadávky, ako aj o skutočnosti, kedy sa pohľadávka stáva nevymožiteľnou.