Finančný príspevok na stravovanie - zdaňovanie a výplata - Krišková, Petra, 1981-
Finančné riaditeľstvo vydalo 20.4.2021 metodický pokyn č.25/DZPaU/2021/MP k zdaniteľnosti príspevku na stravovanie zamestnanca, k zahrnutiu príspevku na stravovanie zamestnanca do daňových výdavkov zamestnávateľa a k zahrnutiu výdavkov na vlastné stravovanie daňovníka s príjmami podľa §6 ods.1a2 zákona č.595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znp. do daňových vydavkov daňovníka. Podľa tohto metodického pokynu možno presnejšie určiť a nastaviť pravidlá vyplácania finančného príspevku.