Postdemokracia v Európskej únii - Augustín, Michael, 1991-
Autori príspevku na príkladoch depolitizácie odmietajúcej zvyšovanie input-legitimity, absencie socioekonomických alternatív, chýbajúcej reálnej náplne sociálnej dimenzie európskeho občianstva demonštrujú, ako fenomén postdemokracie preniká čoraz viac do inštitucionálneho a politického rámca EÚ.