<The> Impact of Digitalisation on the Energy Sector - Bašová, Alena, 1961-
Implementácia blockchainovej technológie v ropnom, elektrickom a plynárenskom priemysle a s tým súvisiaca zvýšená energetická bezpečnosť. Sumarizácia výhod, ktoré tieto trhy s energiou prinášajú mnohým spotrebiteľom energie v dôsledku zníženia kontroly zo strany ústredných orgánov.