Plánovanie je kľúčom k úspechu - Kahanec, Ivan
Zostavenie kvalitného podnikateľského a finančného plánu. Ako pristúpiť k zostavovaniu finančného plánu pre podnikanie. Prínosy dobrého podnikateľského plánu.