QUO VADIS aplikovaný výskum na Slovensku Komentár Alexandra Františka Zvrškovca, predsedu združenia ATASAC (Advanced Technology and Science Application Centre) - Zvrškovec, A.F
Úpadok aplikovaného výskumu na Slovensku. Slovenské vlády ako najslabší článok reťazca inovačného procesu. Vylúčenie domáceho priemyslu z inovačného procesu. Finančné prostriedky boli použité na iné účely. Prognózy vývoja.