<The> Key Managerial Competencies Tendencies Application in the Business Environment in Slovakia within the Context of Industry 4.0 - Stacho, Zdenko
V príspevku sa autori zameriavajú na identifikáciu tendencií uplatňovania vybraných kľúčových manažérskych kompetencií, ako sú strategický prístup k rozvoju ľudských zdrojov, efektívne zdieľanie informácií alebo účasť manažmentu na vytváraní podnikovej inovatívnej organizačnej kultúry. Skúmajú sa podniky pôsobiace na Slovensku za posledných päť rokov.