Factors Affecting Housing Decision-making Generation Z in the Slovak Republic - Vávra, Michal, 1996-
Pochopenie správania spotrebiteľa ako jedna z najdôležitejších úloh samotného marketingu. Faktory ovplyvňujúce otázku bývania súčasnej generácie Slovenskej republiky.