Investment Motives and Preferences – An Empirical Inquiry During COVID-19 - Riyazahmed, K.
Vplyv motívov investorov a povedomia o preferenciách investorov pomocou údajov zhromaždených od 753 indických investorov v roku 2020. Faktorová analýza, ktorá zoskupila investičné motívy do šiestich kategórií, a to povaha investícií, budúce finančné potreby, osobné vlastnosti investora, bezpečnosť a stabilita investovanie, aspekty správania investorov a možnosti investora.