Investment Behavior of Short-term Versus Long-term Individual Investors of PAN India – An Empirical Study - Kannadas, S.
Investičné motívy a kroky investorov s cieľom nájsť lepšie investičné stratégie a systematicky preskúmať investičné správanie dostupné pre krátkodobých aj dlhodobých individuálnych investorov. Faktory a priority ovplyvňujúce investičné rozhodnutia. Údaje získané pomocou dotazníkového prístupu od 201 individuálnych investorov vo vekovej skupine od 18 do 80 rokov z rôznych častí Indie.