Analýza dostupných dat ve vztahu k riziku přírodních katastrof - Jedlička, Petr
Riziká prírodných katastrof a ich budúca poistiteľnosť. Skúmanie, ako možno zvyšujúcisa objem rizika prezentovať na základe celostvetovo dostupných dát i pre špecifickú sitáciu v ČR. Stav dostupných dát v ČR. Predstavenie risk indexu škôd z prírodných katastrof. Využitie indexu a jeho interpretácia.