Pojišťovny a bankovní identita - Flaschka, Matěj
Banky združené v spoločnosti Bankovní identita, ktorá ponúka služby tzv. identity provider. Banková identita, ktorá vyjadruje prísľub ďalšej vlny digitalizácie nielen v poisťovníctve. Pohľad poisťovní na bankovú identitu. Pohľad Bankovnej identity na potreby poisťovní.