Kaviarne sa presťahovali domov - Ondrušová, Miroslava
Zatvorené kaviarne, ako aj práca z domova premenili domácnosti na súkromné kaviarne. Výrazne zvýšený záujem bol o kávovary a o zrnkovú kávu. Medzi favoritov v nákupoch slovenských domácností možno zaradiť aj čaje či kakao.