Rodovo symetrický jazyk v slovenskom a nemeckom jazykovom prostredí - Gašová, Zuzana, 1977-
Recenzia na vedeckú monografiu venovanú problematike rodovej rovnosti v jazyku s akcentáciou komparácie slovenského a nemeckého jazykového prostredia.