Sales promo zažíva obrodenie - Ondrušová, Miroslava
Jeden z kľúčových nástrojov podpory predaja - fyzický kontakt so spotrebiteľmi - zo dňa na deň zmizol. Spoločnosti museli okamžite reagovať a prispôsobiť sa novej situácii. Pandémia tak urýchlila nástup nových iných spôsobov sales proma. Predstavenie nových trendov.