Pokladnice sú mozgom predajne - Ondrušová, Miroslava
Pokladnice sú so svojimi početnými funkciami skutočným pokladom pre predajcov. Vo svojom vnútri ukrývajú sofistikovaný systém, ktorý sa stará o celkovú plynulosť predaja i rýchle a komfortné vybavenie zákazníka. Nové trendy v obslužnom predaji. Slabšie miesta pokladničných systémov.