<The> Concept of Nation in the Language of the Slovak Right-wing Extremists - Štefančík, Radoslav, 1976-
Vnímanie pojmu národ slovenskými pravicovými extrémistami. Definovanie pravicového extrémizmu. Národ a kresťanstvo. Národ a jeho nepriatelia.