Political Map of Argentina after 2019 Elections in Comparative Perspectives - Brocková, Katarína, 1976-
Analýza hlavných udalostí, vytvárajúcich a ovplyvňujúcich súčasnú politickú mapu Argentíny. Dôvody volebného správania s dôrazom na voľby v roku 2019. Politická situácia od roku 2001 do roku 2019. Výsledky volieb 2019.