Lekárske preventívne prehliadky zamestnancov v zákone o dani z príjmov - Vanková, Lucia
Zebezpečenie vykonávania zdravotného dohľadu a legislatívna úprava v osobnitných predpisoch. Preventívne lekárske prehliadky v čase krízovej situácie. Lekárska preventívna prehliadka v ZDP. Lekárske preventívne prehliadky poskytnuté zo sociálneho fondu.