Uplatňovanie nezdaniteľných častí základu dane v roku 2021 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Uplatňenie nezdaniteľných častí základu dane v roku 2021. Nezdaniteľná časť základu dane na daňovníka v roku 2021 a dôchodcu v roku 2021. Nemožnosť uplatnenia nezdaniteľnej časti základu dane na daňovníka - dôchodcu.