Opravná účtovná závierka - Novotná, Ľudmila
Lehota na zostavenie účtovnej závierky a predĺženie lehoty na uloženie účtovnej závierky do registra účtovných závierok a jej ukladanie. Postup na odoslanie účtovnej závierky do registra účtovných závierok. Právny predpis pre zostavenie účtovných závierok podľa ich zatriedenia. Riadna, mimoriadna a priebežná účtovná závierka. Oprava všeobecných náležitostí, neúplnosť podania a oprava chyby po zostavení účtovnej závierky. Prevádzkovateľ registra účtovných závierok. Chyby vyskytujúce sa v dokumentoch uložených v registri účtovných závierok.