Účtovanie obstarania nehnuteľnosti na predaj - Kolembus, Anton
Kúpa nehnuteľnosti za účelom predaja a výstavba nehnuteľností určených na predaj. Účtovanie o zákazkovej výstavbe nehnuteľnosti určenej na predaj. Účtovanie o výstavbe nehnuteľností určených na predaj ako o zásobách vlastnej výroby.