Súkromný automobil v podnikaní - Nemcová, Zuzana
Používanie súkromného vozidla na podnikania a uplatňovanie s tým súvisiacich daňových výdavkov. Daň z motorových vozidiel. Daň z pridanej hodnoty, vedlajšie výdavky a výdavky, ktoré nemožno uznať do daňových výdavkov.