Financial Developmentand Poverty Reductionin Crisis Periods: Panel Data Evidence From Six Countries of ECOWAS - Chaouachi, Maroua
Analýza priameho vplyvu finančného rozvoja na chudobu v krízových obdobiach pre súbornú vzorku Hospodárskeho spoločenstva západoafrických štátov (ECOWAS) zloženú zo šiestich krajín (Pobrežie Slonoviny, Senegal, Gambia, Ghana, Mali a Benin) počas obdobia 1996–2015 s využitím ekonometrických testov a statických údajov panela. Ukazovatele finančného rozvoja.