Pravidelná a príležitostná práca z domácnosti zamestnanca - Matlovičová, Iveta
Novela Zákonníka práce, ktorá od 1.3.2021 zmenila definíciu domáckej práce a telepráce. Podstata a základné charakteristiky sa nezmenili. Dva pojmy, s ktorými sa v pracovno-právnej oblasti stretávame - home office ako príležitostná práca z domu a domácka práca/telepráca ako pravidelná práca z domu. Výkon domáckej práce a telepráce.