Neprispôsobivý zamestnanec - porušovanie pracovnej disciplíny - Tichý, Miroslav
Požadované správanie v pracovnom živote človeka. Organizačné normy ako princípy a zásady zoskupené do celku, ktoré určujú pravidlá a povinnosti pri výkone pracovnej činnosti. Nežiaduce pracovné správanie. Právne povinnosti zamestnanca.