Chyby zamestnávateľov pri platení poistného do SP - Mintál, Ján
Chyby pri registrácii zamestnávateľov a oznamovaní údajov. Neoznámenie, resp. oneskorené oznámenia prerušenia positenia. Chyby pri vykazovaní poistného. Chyby pri platení poistného. Chyby v evidenčných listoch dôchodkového poistenia. Odstránenie chýb.