Nákup cez internet - ochrana spotrebiteľa - Horváth, Edmund
Ochrana spotrebiteľa pre predaji tovaru alebo poskytovaní služieb na základe zmluvy uzavretej na diaľku alebo zmluvy uzavretej mimo prevádzkových priestorov predávajúceho. Prevencia ako základ. Odstúpenie od zmluvy. Dôvodová správa. Ako odstúpiť od zmluvy. Reklamácia tovaru.